ru ua en
Распечатать

Історія успіху двох компаній


У 2006 році Компанія «Агропродсервіс» придбала у нас Мінікомбікормову установку МКУ - 1,5 продуктивністю 1,5 тонни за годину.  

У 2011 році Компанія «Агропродсервіс» запустила комбікормовий завод, укомплектований нашим обладнанням, продуктивністю 10 тонн за годину. За цей час інтенсивність його  роботи зросла до 200 - 250 тонн за добу. 

У листопаді 2017 року Компанія «Агропродсервіс» звернулася до нас з проханням збільшити продуктивність заводу до 420 тонн за добу.. 

Це історія успіху. Це історія успіху двох компаній - виробників. Ми відчуваємо, не боячись цього слова ... почуття глибокого задоволення від того, що наше обладнання дозволяє вітчизняному сільгоспвиробнику впевнено розвиватися 

Ми також не стоїмо на місці. З 2011 року наша, перевірена часом продукція, завдяки технічному переоснащенню заводу, стала більш надійною і технологічною. Крім того, ми розробили і запустили у виробництво десятки зразків нової техніки, яка дозволяє очищати краще, дозувати точніше, змішувати швидше і якісніше, а керувати технологічними процесами навіть з мобільного телефону. 

Впевнені, що наш завод виправдає довіру Компанії «Агропродсервіс» на черговому етапі її розвитку і вона буде ще більш успішною. Крім того, «Компанія «Агропродсервіс» входить в п’ятірку кращих платників податків Тернопільщини», а  ХОРОЛЬСЬКИЙ МЕХАНІЧНИЙ ЗАВОД вже кілька років входить в  «Реєстр великих платників податків УКРАЇНИ».

Це доводить, що в Україні можна вести успішний бізнес чесно!

Завершуємо цю статтю цитатою з сайту «Агропродсервіса», під якою ми повністю підписуємося: "Кожне господарство – маленька Україна. Як працюватиме Ваше підприємство, такою й буде наша держава" .