ru ua en
Распечатать

Бестселлери ХМЗ в Литві! Каунас - Ka pasesi 2023


Кінець березня – початок квітня 2023 року ознаменовані масштабною подією в галузі сільськогосподарського машинобудування. Так з 30.03 по 01.04 у місті Каунас, Литва, відбулася найбільша виставка в Балтійському регіоні - Ka pasesi 2023, на якій компанією-диллером UAB Agrosistemos було представлено сепаратори серії БСХ виробництва ПрАТ «ХМЗ»!

Литва_2023-03-30.jpg 



Цьогоріч відбулася вже 27-ма міжнародна виставка, яка об’єднала передові технології та найкращих виробників сільськогосподарського обладнання. У рамках своєї продукції, UAB Agrosistemos було представлено і зерноочищувальні cепаратори БСХ-100 та БСХ-12 виробництва ПрАТ «ХМЗ», які вже протягом кількох десятків років рекомендують себе з позиції надійності! 




Так, за останні 5 років лише на просторах Литви було реалізовано більше 175 сепараторів БСХ-100 та більше 110 сепараторів БСХ-12. Ці сепаратори забезпечують високу ефективність очищення зерна, а також дозволяють регулювати процес очищення залежно від потреб замовника.

Литва_2023-03-30_.jpg




У свою чергу учасники виставки Ka pasesi 2023 та потенційні замовники мали можливість ознайомитися з бестселлерами і технологіями Хорольського механічного заводу, які допоможуть збільшити ефективність їх сільськогосподарської діяльності.

Приватне акціонерне товариство «Хорольський механічний завод» постійно працює над вдосконаленням існуючого та розробкою нового обладнання для задоволення потреб своїх споживачів.